Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vikend biciklističkih radionica u Novom Sadu

Besplatne radionice popravke bicikala biće organizovane u nedelju, 22. decembra, dok će radionice za izradu javnog štanda za popravku bicikala (tzv. ciklokrp) biti održane oba dana predstojećeg vikenda.

Manji broj drvokradica na Fruškoj gori

Zbog pojačanog rada patrola na terenu, ali i usled veće efikasnosti pravosudnih organa broj krivičnih prijava za nelegalnu seču šuma na Fruškoj gori za 10 odsto manji je nego u 2012. godine, kažu u Nacionalnom parku.

Priručnik za studente roditelje

Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu predstaviće u petak publikacij "Akademska beba", priručnik za studente koji su se odlučili na to da u toku studija postanu roditelji.

Bajaga: Neke moje pesme možda postanu narodne

Bajaga i Instruktori će 27. decembra održati koncert na Spensu čime će ujedno biti završena velika turneja na kojoj je bend Momčila Bajagića u prethodnih godinu i po svirao u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Nikšiću i mnogim drugim mestima bivše Jugoslavije.

Traže da se iskoreni prosjačenje u Novom Sadu

Iako su Novosađani svakodnevni svedoci pojave dečijeg prosjačenja na javnim mestima, oni koji bi trebalo da zaštite decu ne suprotstavljaju se ovom problemu na efikasan način, zaključeno je na današnjoj sednici Saveta za javni red, mir i bezbednost Novog Sada.

Kup: Vojvodina protiv Spartaka

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Spartaka, a OFK Beograd protiv Jagodine u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Staroj Pazovi.